Start în Programul de Internship al Consiliului Județean

Tinerii care au fost selectați pentru primul Program de Internship de la Consiliul Județean și-au început activitatea. Este vorba despre nouă studenți și absolvenți de facultate care au fost distribuiți la direcțiile din cadrul Consiliului Județean, în funcție de specializarea pe care o urmează sau studiile absolvite. 

Programul de Internship are o durată de două luni, timp în care participanții vor lucra șase ore pe zi și vor fi plătiți conform legii.

"Este o premieră pentru instituția noastră, programul de internship fiind la prima ediție, dar sunt încrezător că astfel Consiliul Jude'ean Iași devine mai deschis către tineri, cu care ne dorim să colaborăm, să lucrăm împreună pentru comunitatea ieșeană.

Sper ca fiecare să se integreze cât mai bine în echipa noastră și să își păstreze până la final entuziasmul pe care l-am observat. Sunt o echipă foarte dinamică, diversă, dar echilibrată, cu personalități diferite, de la bobocul nostru Rareș, care împlinește abia 19 ani, la cei mai cu experiență precum Alex și Gabriel, care vor lucra în departamentele juridic, respectiv arhitect-șef.

Le urez succes și putere de muncă. Trebuie să facem din această primă ediție a programului de internship un succes, un model pentru celelalte ediții care vor urma pentru că ne dorim în acest mandat să dăm șansa cât mai multor tineri să ne cunoască și să lucreze alături de noi", a declarat președintele CJ, Costel Alexe.