Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă

Consiliul Județean Iași este partener în cadrul unui proiect inovativ și unic în regiune, „Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”.

La Centrul de Vaccinare din cadrul Casei de Cultură a Studenților  din Iași, în weekendul 7-9 mai 2021, elevii Școlii de Arte „Titel Popovici”, actori din cadrul Ateneului Național din Iași, Corul Angeli, Corul DoReMi și Corul de Copii al Municipiului Iași vor susține, recitaluri, piese de teatru și concerte.

Momentele artistice vor avea loc în aer liber, în fața Casei de Cultură a Studenților.

Mă bucur că am ajuns în etapa în care vaccinarea se poate face fără programare, rapid și ușor, doar cu buletinul sau pașaportul. Județul Iași este pe primul loc în regiunea Moldovei la numărul persoanelor vaccinate. Îmi doresc ca ușile deschise ale centrelor de vaccinare să îi îndemne pe ieșeni să se protejeze împotriva virsului COVID-19 și să îi protejeze și pe cei din jur prin acest gest responsabil. Vreau să salut și inițiativa artiștilor de a susține  maratonul  vaccinării în acest mod inedit, oferindu-ne momente de care am fost privați până acum. Împreună putem învinge pandemia!”,   a declarat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.