Domnul Cristian ADOMNIȚEI, Președintele Consiliului Județean Iași, a participat la Slujba de Prăznuire a Sfintei Cuvioase Parascheva

În data de 14 octombrie, Președintele Consiliului Județean Iași, dl. Cristian ADOMNIȚEI, a participat la slujba de prăznuire a Sfintei Cuvioase Parascheva.

“Și anul acesta am trăit bucuria prăznuirii Sfintei Preacuvioasei noastre Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, alături de ieşeni şi de pelerinii veniţi din toată ţara şi din străinătate. În fiecare an, de hramul Catedralei mitropolitane şi de sărbătorile oraşului, îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a învrednicit să o pomenim și să o atingem în duh de rugăciune pe cea care ne-a învățat lecția smereniei desăvârșite, fundamentală pentru fiecare creștin.  Totodată, în aceste zile de sărbătoare creștinească, învățăm de la toți pelerinii care vin în orașul nostru lecția răbdării, esențială în zidirea spirituală. Le urez, cu această ocazie, un sincer ‘La mulți ani!' tuturor celor care își serbează onomastica”, a declarat Cristian ADOMNIȚEI, Președintele Consiliului Județean Iași.