Domnul Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea „Petre Andrei”

După evenimentul de deschidere a anului universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, dl. Cristian ADOMNIŢEI a participat la evenimentul de deschidere la Universitatea „Petre Andrei”. 

“Vouă, bobocilor, și nu numai, vă doresc să păstrați o amintire cât mai frumoasă a acestei universități, care a crescut foarte frumos și aduce faimă comunității ieșene.
Pentru mine extidenrea Aeroportului Internațional Iași este o miză pentru dezvoltarea economică, cultural-academică a Iașiului și a întregii regiuni. Urmează o perioadă de mari provocări pentru oraşul nostru, lucrurile deja încep să se schimbe şi primii chemaţi să răspundă cu energie şi competenţă acestei schimbări în bine sunt tocmai studenţii. Le urez tuturor studenţilor să iubească, să înveţe cât mai mult, să se distreze, să trăiască viaţa de student cu gândul că este cea mai importantă perioadă pentru formarea lor”, a declarant Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.