Compania Lufthansa vine la Iași

Compania Lufthansa vine la Iași. Din luna mai, vom avea zboruri directe spre Frankfurt (Germania).

Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, va efectua zboruri directe de la hub-ul său din Frankfurt spre Aeroportul Iași, cu o frecvență de patru ori pe săptămână, prima cursă fiind programată în data de 21 mai 2021.

”Iată că se văd efectele demersurilor de modernizare a aeroportului și flexibilizarea politicii de tarifare. Aeroportul Internațional Iași devine deja mai atractiv pentru companiile aeriene. Începând din luna mai, compania Lufthansa va opera zborul Iași – Frankfurt, de patru ori pe săptămână.

Am luat foarte în serios obiectivul de dezvoltare a aeroportului, am făcut toate demersurile posibile pentru a contura un proiect fezabil care să poată obține finanțare și l-am susținut în plenul ședinței Consiliului Județean.

Suntem în discuții avansate cu mari operatori aerieni, care sunt deschiși să opereze curse la Iași.

Acesta este doar începutul. Ne dorim ca, odată ce se încheie pandemia, să fim pregătiți pentru a relua activitatea cu cât mai multe curse externe și la capacitate maximă, urmând să creștem gradual  numărul de pasageri, până la peste 3 milioane.

Repunem Iașul pe harta aeroporturilor importante și deschidem o nouă poartă de comunicare cu metropolele europene.”, a afirmat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Biletele sunt disponibile pe pagina companiei aeriene.