Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operațional Sectorial – Mediu a avut loc la Iași

În data de 10 octombrie dl. Cristian ADOMNIȚEI, Președintele Consiliului Județean Iașii, a participat la cea de-a 13-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Sectorial - Mediu.

“Am prezentat situația proiectelor pe care le derulăm la Consiliul Județean prin POS-Mediu: Extinderea și reabilitarea sistemului de apă și canalizare în Județul Iași și Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor. Aceste două proiecte implică investiții de aproape 200 de milioane de euro, bani europeni. Totodată, am transmis felicitări echipei de la Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial - Mediu pentru maniera profesionistă cu care gestionează un domeniu atât de complex și de problematic...”, a declarat Cristian ADOMNIȚEI, Președintele Consiliului Județean Iași.

Din partea Consiliului Județean Iași a mai participat la întâlnirea Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Sectorial-Mediu doamna Teodora Jinga, director executiv al Direcției Proiecte și Dezvoltare Durabilă.