Administrația Consiliului Județean Iași – întâlnire cu Asociația Producătorilor Locali

La solicitarea Asociației Producătorilor Locali, administrația Consiliului Județean a organizat cu reprezentanții asociației o întâlnire pentru a discuta despre nevoile acestora de colaborare cu autoritățile pentru a promova brandurile care produc în Iași.

„Am apreciat entuziasmul lor și faptul că au făcut deja demersuri pentru a implementa un proiect „Produs în Iași”.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Iași, îmi doresc să sprijin toți producătorii locali din județ și să le asigur suportul instituțional pentru a-și dezvolta produsele și serviciile și pentru a găsi cele mai bune oportunități de promovare pentru mărcile dezvoltate în Iași.

Sunt convins că produsele lor originale și pasiunea pe care o investesc în ceea ce fac, corelate cu implicarea noastră, a autorităților locale, vor contribui la dezvoltarea Iașului ca un adevărat trademark, nu doar în comunitatea noastră, ci și la nivel național.

De aceea, avem nevoie de un efort coordonat și o colaborare strânsă între toți producătorii locali și instituții pentru a pune Iașul pe harta județelor cu produse locale autentice, distincte, despre care ieșenii și românii să afle și să își dorească să le descopere. Consiliul Județean Iași va fi deschis cooperării pentru ca împreună să reușim acest lucru.”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean.