Şedință de progres la Aeroportul Internațional Iași

Preşedintele Consiliului Județean, Costel Alexe, alături de vicepreşedinții Marius Sorin Dangă și Sorin Afloarei,  şi de administratorul public al județului, Andrei Cazacu, s-a întâlnit cu directorul general al RA Aeroportul Iași, Romeo Vatră, şi echipa de conducere.

Au fost discutate prioritățile Aeroportului Internațional Iași pentru 2023 şi s-a efectuat o vizită pe șantierul viitorului terminal T4. Reprezentanții antreprenorului au precizat că lucrările sunt în prezent la stadiul de 10 la sută.

"Am început anul și săptămâna de lucru în vizită pe șantierul de la Aeroportul Internațional Iași. Construim al doilea cel mai mare terminal din țară, după cel de la Otopeni, iar acest proiect este o prioritate pentru echipa de la Consiliul Județean și de la Aeroportul Iași.

Iașul are ocazia să devină un hub internațional pentru că cerere pentru transport aerian există, poziționare geografică avantajoasă există, iar odată cu modernizarea aeroportului va exista și infrastructura pentru a procesa un număr dublu de pasageri față de cât ne permit actualele terminale.

Vom încheia anul 2023 tot la aeroport, cu T4 finalizat și pregătit să asigure toate condițiile unui aeroport modern'', a declarat președintele CJ, Costel Alexe.