Vizită de lucru în raionul Anenii Noi din Republica Moldova

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, Marius Sorin Dangă, vicepreședinte al CJ, și Secretarul general al județului, Lăcrămioara Vernică Dăscălescu, s-au întâlnit cu președintele raionului Anenii Noi, Ion Vicol, vicepreședinții Octavian Zelinski și Valentin Brinișter, și secretarul Dmitri Ciur.

Discuțiile au vizat proiectele care pot fi dezvoltate în comun, în baza Acordului de Cooperare semnat în luna iunie a acestui an.

"Cu ocazia vizitei în Republica Moldova, ne-am revăzut și cu partenerii noștri de la Consiliul Raional Anenii Noi.

În luna iunie a acestui an, am semnat acordul de cooperare între județul Iași și Anenii Noi pentru a impulsiona schimburile de experiență între specialiștii din comunitățile noastre și a contribui la realizarea unor proiecte comune de dezvoltare în domeniile administrației publice locale, economic, învățământ, cultural, turismului și sportului, tineretului, sănătății, asistenței sociale și nu numai.

Mă bucur că ne-am regăsit și am reconfirmat interesul nostru comun de a colabora și a susține legătura dintre comunitățile noastre. Iașul va fi întotdeauna alături de Anenii Noi pentru a asigura dezvoltarea socială și economică", a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.