Vicepreședintele Consiliului Județean Iași s-a întâlnit cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Palestinei în România

Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Romeo Olteanu, s-a întâlnit astăzi, 9 martie,  cu Excelența Sa domnul Fuad Kokaly - Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Palestinei în România. La întâlnire au participat și Marian Grigoras, prefectul judetului Iași, Radu Botez, viceprimar al municipiului Iași și Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Iași. Vizita a avut ca scop întărirea relațiilor de cooperare economică și comercială între firmele din județul Iași și cele din Palestina.

Vicepreședintele Consiliului Județean Iaşi a subliniat importanţa acestor întâlniri care se pot concretiza prin proiecte comune între cele două părţi şi a arătat deschiderea institutiei pentru investitorii care doresc să vină în această zonă a României.

Excelența Sa domnul Fuad Kokaly a mentionat și interesul autorităților din Ierihon, oraș înfrățit cu municipiul Iași, de a reactiva relațiile de colaborare cu autoritățile locale ieșene.

Delegația Ambasadei Palestinei în România are programate întâlniri și cu reprezentanții comunității palestiniene din Iași.