S-a dat startul înscrierilor la cea de-a doua ediție a Programului de Internship de la Consiliul Județean Iași

Programul se adresează studentilor inscrişi cel puțin în anul II de studii și care sunt integralişti în anul universitar anterior, masteranzilor, precum și absolventilor care au maxim 3 ani de la terminarea ciclului I sau II de invătământ superior, cu vârsta până în 35 de ani.

“Timp de patru luni, candidații declarați admiși în urma procesului de recrutare vor avea ocazia să aplice cunoștințele deprinse în timpul anilor de studii și să se familiarizeze cu activitățile administrației publice locale. Sunt convins că tinerii pot veni cu idei inovatoare și cu o mare energie în activitatea Consiliului Județean Iași și de aceea îi încurajez să aplice în cadrul noului program de internship ce poate fi o importantă oportunitate în carieră.

Am încredere că noua generație înțelege că are un rol determinant în viitorul și dezvoltarea județului nostru și că cele mai importante schimbări pentru societate se fac prin ei și cu ei.

Dragi studenți și tineri absolvenți, aveți la dispoziție 10 zile să faceți primul pas către Consiliul Județean Iași”, a transmis președintele CJ, Costel Alexe.