Târgul de Turism

Consiliul Judeţean Iaşi va promova Judeţul Iaşi la Târgul de Turism al României 14-17 martie, ROMEXPO.

În perioada 14-17 martie, la Bucureşti, Romexpo, va avea loc Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment dedicat industriei turismului.
Consiliul Judeţean Iaşi va participa pentru prima dată la acest Târg pentru a promova oferta turistică a judeţului Iaşi.

“Consiliul Județean Iași va participa pentru prima dată la Târgul de Turism al României pentru a promova oferta turistică a judeţului Iaşi. Turismul este o resursă extrem de importantă a judeţului nostru care, din păcate, este insuficient exploatată. O strategie coerentă de promovare turistică a Iaşului ar putea aduce mari beneficii comunităţii noastre. Facem toate demersurile pentru a promova judeţul Iaşi şi în acest sens dorim să participăm la târguri de turism la nivel internaţional cu standul celor de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Dacă acest târg va da roade şi numărul turiştilor care vizitează Iaşul va creşte, avem în intenţie să participăm şi la ediţia din noiembrie. Totodată, începând cu exerciţiul finaciar 2014-2020 al UE, doresc să accesăm fonduri europene pentru promovarea turismului ieşean.”

Cristian ADOMNIŢEI
Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi  ROMÂNIA

 

 

Programul la standul Consiliului Judeţean Iaşi de la Târgul de Turism al României

Joi, 14 martie

16.30 - Deschiderea standului

La acest moment vor participa dl. Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, Ioan Holban, directorul Teatrului Luceafărul, Beatrince Rancea, directoarea Operei din Iaşi,
Corina Maniu, presedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor din Turism (ANAT), Emul Brumaru, poet şi scriitor, Viorel Ilişoi, jurnalist. Totodată, Daniel Barbu, ministrul Culturii, va fi
şi dumnealui prezent la deschiderea standului Judeţului Iaşi. Discuţia va fi moderată de scriitorul Dan Lungu, după care vizitatorii şi cei prezenţi vor avea parte de un moment muzical Filip Papa (violoncel în Cvartetul Ad Libitum) şi o degustare de vinuri Cotnari.

 

Sâmbătă, 16 martie

Sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 13.00, la standul Consiliului Judeţean va avea loc un
concert al Cvartetui Ad Libitum.

Vezi / descarca documentul PDF corespunzator acestei pagini: Targ Turism.pdf

Informaţii despre Târgul de Turism al României puteţi găsi la http://www.targuldeturism.ro/.