Preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, i-a înmânat oficial rectorului UMF Iaşi, Viorel Scripcariu, titlul de cetăţean de onoare al judeţului

"Am avut onoarea să îi înmânez domnului prof.univ.dr. Viorel Scripcariu, rector al Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași, titlul de cetățean de onoare al județului Iași, pentru o carieră dedicată dezvoltării medicinei ieșene și reprezentarea cu prestigiu a județului Iași în comunitatea medicală internațională.

Domnia sa practic se identifică astăzi cu Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, iar universitatea este reprezentată de personalitatea sa onestă, sinceră și empatică, pe care o emană în jur și care se reflectă în imaginea pe care astăzi o are UMF Iași, o instituție de prestigiu care formează profesioniști și oameni.

Dincolo de calitățile și pregătirea profesională, domnul Viorel Scripcariu este un om al Iașului, care s-a format aici și care a întors multe lucruri bune în comunitate.

Îi mulțumesc pentru modul în care a reușit, prin întreaga carieră a domniei sale, să contribuie la dezvoltarea medicinei și educației medicale ieșene", a declarat preşedintele CJ, Costel Alexe.