O nouă oportunitate de networking și parteneriate pentru agenții economici din județul Iași

Consiliul Județean Iași face constant demersuri cu privire la dezvoltarea mediului economic, social și cultural al județului. Una dintre priorități este reprezentată de dezvoltarea capabilităților economice ale Iașului, fie că vorbim despre parcurile industriale pe care le avem la acest moment în diverse stadii de realizare, fie că discutăm despre capacitatea de a aduce companii din afara granițelor țării la aceeași masă cu reprezentanții mediului economic ieșean.

În acest sens am răspuns pozitiv tuturor solicitărilor ambasadelor României din diverse state ale lumii, așa cum o facem și acum  informând mediul economic ieșean de solicitarea Ambasadei României la Ciudad de Mexico cu privire la desfășurarea seminarului economic România – Mexic, ce își propune stabilirea de noi legături economice între cele două state.

Marți 29 martie 2022, va avea loc seminarul economic România - Mexic, cel mai mare eveniment economic bilateral din istoria relațiilor diplomatice România - Mexic. Seminarul se va desfășura în format digital, prin intermediul platformei Zoom și va fi tradus simultan în română/spaniolă. Participarea companiilor românești este gratuită, iar înscrierile se vor realiza până pe 28 martie orele 23:59 la linkul:  https://tinyurl.com/297zzvkr

Informații despre eveniment pot fi găsite și pe site-ul www.icc.ro.