Proiecte de interes aprobate de plenul CJ

Consilierii județeni, reuniți în ședință ordinară, au votat înființarea celei de-a doua linii de gardă la secția exterioară Lețcani a Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva”, precum și alocarea sumei de 261,74 mii de lei pentru plata și cazarea personalului detașat la spitalul modular.

50 de proiecte pe ordinea de zi a ședinței de CJ

Vor fi supuse votului aprobarea creditelor de angajament pe anul 2021 și a creditelor bugetare pe anul 2022 pentru „Construirea și Dotarea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară - Iași” și „Construirea și Dotarea Spitalului Clinic Integrat de Boli Respiratorii Iași”, care se vor realiza ca acțiune multianuală.

Județul Iași va avea Strategie de Dezvoltare pentru perioada 2021-2027

Consiliul Județean a scos la licitație contractul de achiziție publică de servicii de elaborare a “Strategiei de dezvoltare a Județului Iași pentru perioada 2021-2027", a “Planului de măsuri pentru aplicarea Strategiei de dezvoltare a Județului Iași" și a “Metodologiei de monitorizare și evaluare a stadiului implementării acesteia".

Start în Programul de Internship al Consiliului Județean

Tinerii care au fost selectați pentru primul Program de Internship de la Consiliul Județean și-au început activitatea. Este vorba despre nouă studenți și absolvenți de facultate care au fost distribuiți la direcțiile din cadrul Consiliului Județean, în funcție de specializarea pe care o urmează sau studiile absolvite.

Delegație din Cernăuți, în vizită oficială la Iași

În perioada 26-29 septembrie, o delegație oficială din Raionului Cernăuți, Ucraina, participă, la Iaşi, la un schimb de experienţă cu reprezentanţii Consiliului Judeţean. Scopul întâlnirilor este de a prezenta partenerilor din Ucraina investițiile derulate de Consiliul Județean și de a identifica noi oportunități de colaborare între cele două regiuni.

Întâlnire pentru autostrada A8

Președintele Consiliului Județean Costel Alexe, împreună cu administratorul public al județului Iași, Andrei Cazacu, s-au întâlnit la sediul Primăriei Municipiului Pașcani cu reprezentanții autorităților locale de pe traseul autostrăzii A8, de pe sectorul Moțca – Tg. Frumos, și cu proiectantul general al autostrăzii. La întâlnire a participat și primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie.

Pagini