‘’Casă departe de casă” construită de Fundația Ronald McDonald pentru părinții ai căror copii sunt internați la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași

"Mă bucur că în 9 luni de zile ați reușit să ridicați acest frumos edificiu. Aș vrea să mulțumesc în numele comunității ieșene Fundației Ronald McDonald, Amaliei Năstase și turor celor care au reușit cu un ajutor mai mic sau mai mare să înfăptuiască acest act de binefacere pe care părinții, dar mai ales copiii îl vor aprecia foarte mult", a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

Peste 20 de proiecte de hotărâre au primit votul consilierilor județeni

Prin votul plenului, solistul formației Zdob și Zdub, Roman Iagupov, și frații Vitalie și Vasile Advahov au primit titlul de cetățean de onoare al județului Iași. Consilierii județeni au aprobat și extinderea parteneriatelor externe. A fost votată încheierea unui acord de cooperare între județul Iași și Raionul Odessa din Ucraina, precum și a unui acord cu Raionul Orhei din Republica Moldova.

Licitație pentru extinderea rețelei de apă în județ

Încă două comune vor beneficia de extinderea rețelei de apă și canalizare.

ApaVital a scos la licitație proiectarea și execuția lucrărilor pentru extinderea sistemului de apă și canalizare în comunele Mogoșești și Scânteia.

Primire de campioni pentru medaliaţii ieşeni

Cei patru tineri care s-au întors acasă cu aur, argint și bronz de la ”Special Olympics Invitational Games” au fost întâmpinaţi de preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, reprezentanţi ai CSS C.A Rosetti, de familii şi de prieteni.

Delegație ONU și UNICEF, în vizită la Iași

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, a primit vizita unei delegații oficiale compusă din doi reprezentanți cu rang înalt ai Biroului Central ONU, respectiv Najat Maalla M’jid, Reprezentant Special al Secretarului General al ONU pentru violență împotriva copiilor, și Pablo Espinella, precum și din doi reprezentanți ai UNICEF România, Voica Tomus și Galina Ambrono.

Record de trafic pe Aeroportul Internațional Iași

Conform datelor de trafic furnizate de Asociația Aeroporturilor din România (AAR), Aeroportul Internaíonal Iași își consolidează poziția a doua în topul aeroporturilor regionale, încheind luna aprilie cu un număr total de 139,187 de pasageri îmbarcați și debarcați.

Transport umanitar trimis de Consiliul Județean Iași în Ucraina

Consiliul Județean a donat regiunii Vinnytsia și raionului Cernăuți 15 tone de produse de strictă necesitate. Ajutorul umanitar a fost oferit în baza acordurilor de cooperare existente între județul Iași și cele două unități administrative din Ucraina.

Pagini