Iași mai verde

Președintele Costel Alexe și administratorul public al județului Iași, Andrei Cazacu, au participat la o acțiune de ecologizare la Pașcani, parte a campaniei IașiMaiVerde inițiată de Consiliul Județean Iași, în parteneriat cu ADIS Iasi și primăriile din județ.

Costel Alexe: „Protecția mediului trebuie să devină un mod de a gândi, un nou stil de viață, în care să acționăm responsabil, să avem grijă față de planetă și față de mediul înconj urător. Natura nu este coșul nostru de gunoi, este casa noastră și, ca în orice casă, trebuie să trăim în armonie și înconjurați de frumos. IașiMaiVerde este motto-ul nostru de suflet, modul în care privim județul și vă invit în continuare să facem fapte bune pentru mediu, astfel încât să avem un județ curat și verde.”

Andrei Cazacu: „Salut mobilizarea pășcănenilor, care cu mic cu mare au arătat astăzi că le pasă de mediu și de viitor și și-au rupt din timpul lor pentru a da un mesaj și celor care poate nu au înțeles încă impactul nociv pe care îl au deșeurile pentru mediu, pentru sănătatea, pentru viitorul lor și al generațiilor următoare.

Am încredere că treptat, comunitate cu comunitate, cartier cu cartier, sat cu sat, prin puterea exemplului, vom reuși să fim mai responsabili și mai preocupați de mediul înconjurător.”