Cristian ADOMNIŢEI: “Ziua Imnului Naţional ne oferă un bun prilej să înţelegem cât de important este să fim uniţi în jurul valorilor noastre naţionale”

Astăzi, 29 iulie, se sărbătoreşte Ziua Imnului Naţional. Cu această ocazie, Dl. Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, transmis un mesaj de încredere şi solidaritate către toţi ieşenii.

„Zile precum cea de astăzi, când sărbătorim Ziua Imnului Naţional, ne oferă un bun prilej să înţelegem cât de important este să fim uniţi în jurul valorilor noastre naţionale. Imnul nostru a fost la intersecția României cu marile sale evenimente din trecut, insuflându-le românilor curaj în momentele cruciale ale istoriei moderne şi contemporane. Mesajul mobilizator al imnului național trebuie să renască în inimile fiecăruia. Îndemnurile la curaj, unitate și luptă pentru libertate care se regăsesc în strofele melodiei “Deșteaptă-te, române” trebuie să ne însuflețească pentru duce mai departe tradiţia celor care au luptat pentru libertate şi pentru ca ţara noastră să îţi croiască singură soarta”, a fost mesajul dlui. Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.