Aeroportul Iasi, din ce in ce mai vizibil la nivel international

“Airline Network News and Analysis”, publicatia online specializata in stiri si analize despre aviatia comerciala, apreciaza eforturile aeroporturilor din Romania de a fi prezente, ca imagine, alaturi de marile aeroporturi din lume.

   Dupa conferinta de lansare a cursei aeriene Iasi-Milano din data de 14 iunie, Aeroportul International Iasi a trimis informatii si fotografii de la eveniment catre ANNA.AERO (Airline Network News and Analysis).

Alaturi de Aeroportul Sibiu, Aeroportul International Iasi a primit aprecieri nu doar pentru lansarea acestei noi rute ci si pentru eforturile de a fi prezent, ca imagine si promovare, alaturi de marile aeroporturi din lume.

“Tin sa multumesc echipei de la Serviciul de Salvare si Stingerea Incendiilor care a reusit excelenta executie a arcului de triumf. Alaturi de Echipa Compartimentului Marketing si Comunicare, angajatii aerogarii fac toate eforturile necesare construirii, cu resursele existente, a unei imagini coerente, corecte si profesioniste a Aeroportului International Iasi. Suntem de-abia la inceput pe acest drum al consolidarii unui brand iesean care sa aduca plus valoare tuturor activitatilor noastre in viitor.” a declarat Domnul Marius BODEA, Președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului International Iași

Reamintim ca Aeroportul International Iasi a gazduit conferinta de lansare a cursei aeriene Iasi-Milano iar la prezidiu au luat cuvantul: Presedintele Consiliului Judetean Iasi Cristian ADOMNITEI, Presedintele  C.A. Aeroportul International Iasi Marius BODEA, Directorul Directiei Aviatiei Civile si Spatiu Aerian din cadrul Ministerului Transporturilor Catalin RADU, Directorul Directiei Siguranță din cadrul  Autoritatii Aeronautice Civile Romane Andrei FILIPOIU si nu in ultimul rand reprezentantii TAROM Sorin GEORGESCU Manager Proiect Iasi, Georgeta DINU Head of Corporate Communication, Gabriela MAOR Route Manager.

http://newsair.ro/sibiu-si-iasi-aeroporturile-saptamanii-pe-anna-aero.html