A început Forumul Agricol la Iaşi, eveniment organizat în co-parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi

Forumul Agricol, aflat la cea de-a III-a editie a început la Centrul Expozitional Providenta. Acesta se va desfăşura în perioada pe 26 si 27 septembrie, simultan cu Targul pentru Fermieri AGRALIM. Tema generala a Forumului este: "Exemple de succes si modele europene de activitati in agricultura".

Consiliul Judeţean Iaşi este co-partener al acestui proiect, care tinde să devină unul de tradiţie în Regiunea noastră. La evenimentul de deschidere a participat, din partea Consiliului Judeţean Iaşi, dl. Victor CHIRILĂ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

“Vreau să vă mulţumesc în numele comunităţii şi în numele organizatorilor pentru că aţi răspuns afirmativ invitaţiei noastre de a participa şi la această ediţie a Formului Agricol Agralim. Participarea dumneavoastră la acest Forum, organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, este confirmarea faptului acest eveniment a devenit un reper în industria de profil şi, îndrăznesc să spun, cel mai importat loc de dezbateri în domeniul agriculturii din regiune. Aici trebuie să se genereze idei şi soluţii pentru valorificarea domeniului agricol. Regiunea de Nord-Est este dependentă de agricultură: aproape jumătate dintre angajați activează în acest domeniu. Acest eveniment, care aduce laolată cei mai importanţi agricultori şi reprezentanţi ai administraţiilor publice, este, aşadar, reprezentativ pentru întreaga regiune şi Consiliul Judeţean Iaşi este onorat să fie co-partener la organizarea lui”, a declarat în cuvântul de deschidere dl. Victor CHIRILĂ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Programul Forumului Agricol poate fi accesat pe http://forumulagricol.ro/